Stjernehimmel plakater

En stjernehimmel-plakat er en unik mulighed for at give personlige gaver til ham eller hende, der viser stjernehimlen på et bestemt tidspunkt set fra en særlig lokation. Eller det stjernetegn vedkommende er født i. Se udvalget af personlige plakater med stjernebilleder og stjernehimle nedenfor. Og få styr på stjernetegn og gode grunde til at give en plakat med stjernehimlen på i guiden under oversigten.

Pris - slider
Pris - inputs
DKK
DKK
Stjernehimmel plakater

Stjernehimmel plakat 42x60 cm (A2)

Stjernehimmel plakater

Dobbelt stjernehimmel Tavle A3 (30x42 cm)

Stjernehimmel plakater

Fuld side stjernehimmel 21x30cm (A4)

Stjernehimmel plakater

Stjerne himmel med former 21x30cm (A4)

Stjernehimmel plakater

Stjernehimmel med bykort 21x30cm (A4)

Stjernehimmel plakater

Trippel stjernehimmel Liggende 21x30 cm (A4)

Stjernehimmel plakater

Footprint stjernehimmel dobbelt Liggende 2...

Stjernehimmel plakater

Stjernehimmel med foto Liggende 21x30 cm (A4)

Stjernehimmel plakater

Footprint stjernehimmel 21x30cm (A4)

Stjernehimmel plakater

Fødselsstjernehimmel med foto Liggende 21x...

Henter...

Den store gaveguide til stjernehimmel-plakater

I århundreder har mennesker fra alle kulturer tillagt stjernerne stor betydning. Og troet på, at de har indflydelse på vores liv, vores skæbne og vores rejse her på jorden.

Samtidig har de fleste af os prøvet magien ved at stå og betragte stjernehimlen på en frostklar nat, og mærket den ro, balance og længsel efter at blive en del af noget større, som den betagende udsigt ud i universet kan give. Efter sådan en oplevelse er det nemt at forstå, hvorfor vi altid har ment, at svaret på vores liv, vores udfordringer og vores drømme stod skrevet i stjernerne.

 

Det er nemt at personliggøre plakater med stjerner

En stjernehimmel-plakat er ikke bare en dekorativ genstand, modtageren kan hænge på sin væg. Det er en dybt personlig gave, der fortæller en unik historie, som giver mening for modtageren – og måske også den, der giver plakaten.

I dag har digitale trykmetoder og muligheden for nemt at skabe unikke, personlige stjernehimmel-plakater givet os magten til at indfange et særligt øjeblik under stjernerne og eviggøre det.

Forestil dig en plakat, der viser stjernernes præcise placering på himlen i det øjeblik, set fra det sted, hvor du første gang mødte dit livs kærlighed. Eller da et nyt familiemedlem så verden for første gang. Eller som viser det stjernetegn modtageren er født i, baseret på de astrologiske traditioner, som vi har taget tegn og forudsigelser fra i årtusinder.

Mulighederne er mange – og du kan skabe stjernehimmel-plakater i et utal af design og udformninger, som gør det nemt at finde den helt rigtige, der passer præcist til ham eller hende, du vil give stjernerne i gave.

 

En stjernehimmel-plakat er et symbol på universets foranderlighed

En stjernehimmel-plakat fastfryser det billede, du ser, når du løfter blikket mod nattehimlen, og der åbner sig et vindue til universets uendelige vidder. Men har du nogensinde undret dig over, hvorfor stjernehimlen aldrig ser helt ens ud? Hemmeligheden ligger i jordens bevægelse gennem universet og den rejse gennem tid og rum, vi alle er en del af.

For vores hjemplanet Jorden er konstant i bevægelse. Den drejer sig om sin egen akse, og kredser samtidig rundt om Solen. Og Solen kredser rundt om Mælkevejens – vores galakses – centrum. Denne tredobbelte bevægelse er grunden til, at stjernehimlen ændrer sig konstant. Ikke kun i løbet af natten, men også gennem årets – og årtusindernes – forløb.

Stjernehimmel med konstellationer

 

Tidspunktets magi

Derfor spiller tidspunktet, du vælger at observere himlen på, en afgørende rolle. Når Jorden drejer sig, skifter vi perspektiv, hvilket betyder, at forskellige stjerner og stjernekonstellationer kommer til syne på forskellige tidspunkter.

 

Stedets perspektiv

Samtidig påvirker din geografiske placering på Jorden, hvilke stjerner du kan se fra det sted, hvor du står. Betragtere på nordlige og sydlige breddegrader vil se forskellige dele af himlen.

Derfor er der også nogle stjernebilleder, som kun er synlige fra den nordlige halvkugle, og aldrig er synlige for dem, der befinder sig langt mod syd. Og omvendt.

 

Himlens evige forandring

Den konstante forandring gør hver aften og nat under nattehimlen unik. Et øjeblik fastfrosset i tid og rum – en særlig dato og et bestemt sted – giver et kig ud til et helt særligt udsnit af universet. Det er denne skiftende skønhed, der gør stjernehimlen til en evig kilde til fascination, undren og begejstring.

Så ved at give en stjernehimmel-plakat, giver vi modtageren et præcist billede af stjernehimlen, som den så ud fra det helt særlige sted på det helt specielle tidspunkt, hvor der skete noget ekstraordinært i deres liv.

 

Gode anledninger, hvor du kan give en stjernehimmel-plakat i gave

Stjernehimmel-plakater er en smuk måde at markere livets store øjeblikke på. F.eks.:

 • Fødselsdage: Fejr en fødselsdag med en plakat, der viser stjernehimlen præcis, som den så ud på modtagerens fødselsdag. Eller viser stjernerne i modtageren stjernetegn.
 • Bryllupper: Immortaliser stjernerne fra den nat, hvor to hjerter blev forenet, og giv et minde, der varer evigt med himlens stjerner som bagtæppe.
 • Årsdage: Giv din partner en stjernehimmel-plakat som symbol på endnu et år sammen under de samme stjerner.
 • Fødsler: Byd et nyt familiemedlem velkommen med en plakat, der viser stjernerne på himlen set på deres fødselstidspunkt og -sted.
 • Valentinsdag: Overrask din elskede med en romantisk gave, der viser stjernerne fra en betydningsfuld dato i jeres forhold.
 • Præstationer: Fejr en stor præstation med en plakat, der viser stjernerne på himlen, som de stod, da modtageren udførte præstationen.
 • Pensionering: Markér afslutningen på en æra og begyndelsen på et nyt kapitel i modtagerens liv med en plakat, der reflekterer over en livslang rejse under stjernerne.
 • Mindesmærker: Ær et afdødt familiemedlem eller en kær ven med en stjernehimmel-plakat fra deres fødselsdag eller en anden særlig mærkedag, som havde betydning for dem eller jer begge.
 • Julegaver: Giv en personlig og tankevækkende julegave, der lyser op i mørket, og bringer universets skønhed ind i hjemmet.
 • Housewarming: Ønsk nogen tillykke med et nyt hjem ved at give dem en stjernehimmel-plakat, der repræsenterer en ny begyndelse.

 

Hvilket stjernetegn er modtageren født i?

Vil du give en stjernehimmel-plakat med modtagerens stjernetegn, er det vigtigt, at du kender vedkommendes fødselsdag, for at kunne vælge det rigtige af astrologiens 12 stjernetegn.

Hvilket stjernetegn, der er det rigtige, handler om solens placering på himlen på det præcise tidspunkt, vedkommende blev født. For når jorden kredser om solen, ser det fra vores perspektiv ud som om, solen bevæger sig igennem en bestemt række stjernebilleder på ”himlens ækvator” – den såkaldte zodiak.

I astrologien er zodiakken opdelt i tolv segmenter, eller “huse”, der hver er repræsenteret ved et unikt stjernetegn. Så ud fra det sted, modtageren er født, og det tidspunkt vedkommende er født på, giver det en helt unik placeringen af solen og planeterne på zodiakken – som ifølge astrologien kan fortælle noget om vedkommendes personlige karaktertræk og værdier, og også indikere, hvordan modtagerens fremtid kommer til at forløbe.

Men fordi Jordens rotationsakse har ændret hældning, står solen ikke i de samme stjernetegn i dag, som dengang astrologiens stjernetegn blev defineret. Alligevel bruger astrologerne stadig den oprindelige placering af solen, når de skal finde ud af, hvilket stjernetegn nogen er født i.

Stjernetegn

 

Sådan er stjernetegnene fordelt hen over året

Altså kan du ikke bruge f.eks. et astronomiprogram, som viser stjernernes, solens og planeternes stilling i dag, når du skal finde frem til modtagerens stjernetegn. Du er nødt til at gå frem efter en liste over de tolv stjernetegn og de datoer, de traditionelt er forbundet med. Det betyder at modtageren er født i:

 1. Vædderen (Aries) hvis de er født mellem 21. marts og 19. april.
 2. Tyren (Taurus) hvis de er født mellem 20. april og 20. maj.
 3. Tvillingerne (Gemini) hvis de er født mellem 21. maj og 20. juni.
 4. Krebsen (Cancer) hvis de er født mellem 21. juni og 22. juli.
 5. Løven (Leo) hvis de er født mellem 23. juli og 22. august.
 6. Jomfruen (Virgo) hvis de er født mellem 23. august og 22. september.
 7. Vægten (Libra) hvis de er født mellem 23. september og 22. oktober.
 8. Skorpionen (Scorpio) hvis de er født mellem 23. oktober og 21. november.
 9. Skytten (Sagittarius) hvis de er født mellem 22. november og 21. december.
 10. Stenbukken (Capricorn) hvis de er født mellem 22. december og 19. januar.
 11. Vandmanden (Aquarius) hvis de er født mellem 20. januar og 18. februar.
 12. Fiskene (Pisces) hvis de er født mellem 19. februar og 20. marts.
   

De helt præcise datoer for, hvornår et stjernetegn begynder og ender, kan dog variere en smule fra år til år, afhængigt af det præcise tidspunkt, solen skifter fra ét stjernetegn til det næste. Så er personen født på en af ”overgangsdatoerne”, kan det være nødvendigt at slå den præcise overgangsdato på fødselsåret op på et astrologisk website på nettet.

 

Andre måder at personliggøre stjernehimmel-plakater på

Når du giver en stjernehimmel-plakat i gave, er det ikke kun stjernekonstellationernes placeringer, du kan tilpasse. De fleste producenter giver mulighed for, at du kan tilføje flere personlige elementer som f.eks.:

 1. Navne og datoer: Tilføj modtagerens navn samt datoen for den specielle begivenhed direkte på plakaten. Det kan være fødselsdagen, bryllupsdagen eller enhver anden betydningsfuld milepæl.
 2. Stedet: Inkludér navnet eller GPS-koordinaterne på det sted, hvor begivenheden fandt sted. Det kan være fødestedet, bryllupsstedet eller det sted, hvor du mødte din udkårne første gang.
 3. Personlige beskeder: Tilføj en kort, kærlig besked eller et citat, der har særlig betydning for både dig og modtageren. Det giver mulighed for at skabe endnu mere personlige plakater.
 4. Vælg farver og design: Mange udbydere af stjernehimmel-plakater giver mulighed for at tilpasse farverne og designet, så det passer til modtagerens smag og indretningen, hvor plakaten skal hænge.
 5. Stjernebilleder og astrologi: For dem, der er interesseret i astrologi, kan du inkludere ikonografi for planeternes placering på zodiakken. Det tilføjer et ekstra lag af personlig relevans til plakaten, og får den til at se mere ”astrologisk” ud.
   

Endelig tilbyder mange af udbyderne også forskellige former for indramning, hvor du kan vælge mellem forskellige træsorter til rammen. Eller om du ønsker fladt eller buet glas på billedet.

 

Er du klar til at give stjernehimlen i gave?

Med ovenstående guide skulle du gerne være bedre i stand til at finde den helt rigtige stjernehimmel-plakat at give i gave til ham eller hende, som du ønsker at begave med et smukt, evigt kik til stjernerne.

Rul tilbage til oversigten, se de mange forskellige muligheder for at give stjernehimlen i gave – og bestil online i dag.