Oplevelser for 2

Ideer til oplevelser for 2

Indholdsfortegnelse

Et oplevelsesgavekort til oplevelser for 2 er en fantastisk måde at skabe et romantisk og hyggeligt break fra hverdagen for 2 personer, du holder af. Eller for dig og din partner, hvis det er din partner, du vil begave. Se oversigten med oplevelsesgaver til par nedenfor. Her er alt lige fra afslappende spaophold over klassiske romantiske oplevelser og til vilde adrenalin-oplevelser, der nok skal få rystet parret sammen. Har du brug for mere inspiration eller en sikker fremgangsmåde til at finde den helt rigtige oplevelse? Så læs guiden efter oversigten.

Afslappende spaophold for 2

Spaophold

Afternoon Pool Club Stay at Marienlyst Str...

Spaophold

Late Night Pool Club Stay at Marienlyst St...

Spaophold

Rooftop Deluxe spaophold på Hotel Skansen

Spaophold

Spaophold hos Hotel BramslevGaard

Spaophold

Spaophold i HimmerLand

Spaophold

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Spaophold

Spaophold på Fjordgaarden

Spaophold

Spaophold på Hotel Budersand

Spaophold

Spaophold på Hotel Skansen

Spaophold

Spaophold på Hotel Thinggaard

Spaophold

Spaophold på Jacy'z

Spaophold

Spaophold på Torekov Hotell

Spaophold

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold

Sunrise Pool Club Stay at Marienlyst Stran...

Henter...

Spændende adrenalinfyldte oplevelser

Adrenalin oplevelser

Ballonflyvning over Jylland

Adrenalin oplevelser

Helikoptertur med Sima Helikopter

Adrenalin oplevelser

4-dages camp for børn hos Kitekollektivet

Adrenalin oplevelser

Kitesurf camp for begyndere hos Kitekollek...

Adrenalin oplevelser

Wingsurfing kursus hos Kitekollektivet

Adrenalin oplevelser

2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event

Adrenalin oplevelser

Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland

Adrenalin oplevelser

Big Swing

Adrenalin oplevelser

Blokart hos Rømø Adventures

Adrenalin oplevelser

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

Adrenalin oplevelser

Det Store Diamantkup hos Escapist

Adrenalin oplevelser

En dag i Klatreskoven

Adrenalin oplevelser

En dag i WOW PARK Billund

Adrenalin oplevelser

En dag i WOW PARK Skjern

Adrenalin oplevelser

Europas højeste HALO tandemspring hos Drop...

Henter...

Natur oplevelser

Natur oplevelser

Naturophold hos Vesterlandet

Natur oplevelser

Gourmetophold hos Fladbro Kro

Natur oplevelser

Aarhus Culture Walk

Natur oplevelser

All inclusive ophold i trætophytte hos Slo...

Natur oplevelser

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Natur oplevelser

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Natur oplevelser

Bajer og Bålmad hos Holmely

Adrenalin oplevelser

Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland

Natur oplevelser

Besøg i Alpacapark

Natur oplevelser

Brobisser, købmænd og skibsbyggere på Chri...

Natur oplevelser

Cocktail cruise hos Odense Aafart

Natur oplevelser

Deluxe østerssafari & bobler med Sort ...

Natur oplevelser

Det lystige Vesterbro til den Sorte Ørn me...

Natur oplevelser

Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Natur oplevelser

Eksklusivt glamping ophold i Carnival hos ...

Henter...

Sådan finder du gavelandets bedste oplevelser for 2

Når du leder efter det perfekte oplevelsesgavekort med oplevelser for 2, du holder af, eller måske endda som gave til kæresten, manden eller konen, er der flere ting, du bør overveje. For når du skal finde oplevelsesgaver til par, handler det ikke kun om at købe en gave. Nej, det handler om at skabe en mulighed for fælles oplevelser, der styrker relationen, og skaber varige minder, parret kan huske tilbage på med glæde.

 

Hvorfor en oplevelsesgave?

En oplevelsesgave er en unik måde at vise omsorg på, fordi den giver parret en chance for at prøve noget nyt sammen. Eller få uforstyrret tid sammen.

Det er særligt værdifuldt i en tid, hvor vi ofte drukner i hverdagens rutiner, og derfor glemmer at nurse om parforholdet med friske indtryk og fælles eventyr.

Men hvordan vælger du netop den oplevelse, der passer bedst til begge parter? Det handler denne guide om.

 

7 vigtige punkter, du skal være opmærksom på, når du vælger oplevelser for 2

Når du skal kredse dig ind på relevante oplevelser for 2, som kunne være relevante for det par, du vil sende afsted, skal du særligt have fokus på disse 7 punkter:

 • Start med at fastlægge et budget – Før du kaster dig ud i at finde oplevelser for 2, er det vigtigt at lægge dig fast på et budget. Hvad er din økonomiske smertegrænse? Og hvornår bliver det pinligt billigt? Prisen på oplevelsesgaven til parret skal passe til anledningen til, at du giver dem gaven. Og har du ikke råd til det oplevelsesgavekort, du helst vil give, kan du jo se, om du kan gå sammen med nogle flere.
 • Tag højde for parrets interesser – Det næste skridt er at tænke over, hvad der interesserer dem. Er de eventyrlystne, eller foretrækker de mere afslappende aktiviteter?
 • Tag højde for deres komfortzone – Før du sender et par ud med faldskærm, bør du have tjekket, hvor vilde de er med at blive revet ud af deres naturlige komfortzone. Her gælder det, at den som har det dårligst med det, er den, som sætter barren for, hvor vild en oplevelse du kan vælge.
 • Overvej parrets situation – Det er også vigtigt at overveje, hvor parret er i deres forhold. Er de nyforelskede og åbne for at prøve grænser af. Eller er de et mere etableret par, der værdsætter kvalitetstid og afslapning?
 • Hvor meget tid har de? – Ligeledes bør du være opmærksom på, hvor meget tid de kan sætte af. Har de små børn, eller er de ofte presset med arbejde? Det kan have stor indflydelse på, hvilke typer og hvor tidskrævende oplevelsesgaver til par, der er mest relevante at se nærmere på.
 • Giv fleksibilitet i gave – Er du ikke selv en del af det par, du skal finde oplevelsesgaver til, bør du vælge et oplevelsesgavekort som giver fleksibilitet i forhold til booking og datoer. Det sikrer, at parret kan planlægge deres oplevelse, når det passer bedst ind i deres kalender. Tjek anmeldelser og vælg anerkendte udbydere for at sikre en positiv oplevelse.
 • Er du selv en del af parret – Er du den ene del af parret, har du oftest en hel unik indsigt i, hvad der kunne glæde jer begge – men mindre du jagter date ideer ved at se på udbuddet af oplevelsesgaver. Brug din viden om din parter til at vælge noget, der virkelig betyder noget for jer begge. Og overvej om oplevelsen skal være en overraskelse, eller om I hellere skal vælge den sammen.

 

Sådan får du indsamlet alle de detaljer, du skal bruge

Skal du finde et oplevelsesgavekort med oplevelser for 2 til et par, du ikke selv er en del af, kan det kræve lidt detektivarbejde. Derfor er det en god ide at lægge en slagplan, som målrettet hjælper dig med at samle de nødvendige oplysninger ind. Det gør det nemmere at finde den type oplevelsesgavekort, som passer bedst til det pågældende pars ønsker, behov, interesser og komfortzone.

 

Trin 1: Tag parret under lup

Parret selv er et godt sted at starte. Her handler det om at dykke ned i og forstå hver af personerne, for at sikre dig, at du får valgt noget, som de begge synes om.

 • Se på parrets interesser: Start med at sætte dig ind i parrets interesser og hvad de laver – både hver for sig og sammen. Hvis det er muligt, kan du tjekke deres sociale medier for at se, hvilke slags aktiviteter de poster om. Er de til natur-oplevelser, deltager de i kulturelle begivenheder, eller nyder de kulinariske lækkerier?
 • Se på parrets ”behov”: Undervejs kan det være, du bliver opmærksom på særlige behov, som parret kan få dækket med oplevelsesgaver til par. Har de små børn, kan det være, du kan give dem et break fra bleer og natteroderi (mens du passer børnene for dem). Har de været igennem en svær tid, kan tid sammen måske løse op på det. Eller er du en forælder til én af dem, og gerne snart vil have nogle børnebørn?

 

Trin 2: Tjek deres netværk

Selv om du sandsynligvis er forholdsvis tæt på parret, siden du vil give dem et oplevelsesgavekort til oplevelser for 2, er det ikke sikkert, du ved alt, hvad der er relevant at vide om parret i relation til at finde det bedste gavekort.

 • Tal med venner og familie: Hvis du kender nogen, der står parret mere nært end dig selv, kan det være en god ide at spørge dem til råds. Venner og familie kan ofte give indsigt i parrets præferencer og måske endda afsløre ønsker, som end ikke parret selv har tænkt på.
 • Diskretion er nøglen: Husk på at være diskret – særligt hvis du er bange for, at dem du snakker med, kunne finde på at sladre til parret om, hvad du er i gang med. Det kan også skabe misundelse i en søskendeflok, hvis du som forælder, vil give en oplevelsesgave til det ene barn i din børneflok.

 

Trin 3: Direkte kommunikation

Giver ingen af metoderne ovenfor dig den fulde indsigt i de parametre, du skal have til at gå op med en oplevelse for 2, er der ikke andet for, end at spørge parret selv. Eller tale med hver af parterne selv for at undgå, at den ene af dem svarer det, de tror, den anden gerne vil høre.

 • Indirekte spørgsmål: Hvis du har en direkte relation til parret, kan du forsøge at indlede samtaler om emner relateret til oplevelser for at få en fornemmelse af deres præferencer. Spørg ind til deres seneste udflugter eller drømmedestinationer og -aktiviteter på en uformel måde.
 • Direkte dialog: Er parret svær at blive klog på, kan du blive nødt til at give dem et gavekort til en leverandør af oplevelsesgaver, hvor de selv kan vælge deres gave. Du kan selvfølgelig også spørge parret direkte om deres interesser og præferencer. Især hvis gaven ikke er ment som en overraskelse. Dette sikrer, at oplevelsen bliver noget, de rent faktisk vil værdsætte.

 

Trin 4: Undersøg parrets komfortzone

Som allerede nævnt, er det vigtigt, at du ikke sender parret ud på oplevelser, der skulle være for 2, men reelt set kun er for den ene part. Det er ikke alene ubehageligt for den, det ikke er ”sjovt” for. Det kan også skabe splid mellem dem. Eller få den ene i parret til at blive sur på dig.

 • Kylling eller kæk: Baseret på, hvad du har lært om parret, ved du måske allerede, om de foretrækker afslappede eller mere adrenalinfyldte aktiviteter. Hvis ikke, er det vigtigt, at du finder ud af det ved at bruge en af de tilgange, vi har gennemgået ovenfor.
 • Den laveste fællesnævner – Samtidig er det vigtigt, at du husker vores råd om, at den som har den laveste tærskel for, hvornår noget er farligt, er den, som sætter grænsen for, hvor vilde oplevelser du vælger at sende parret ud på.

 

Trin 5: De praktiske detaljer

Forhåbentligt har dine undersøgelser i trinnene ovenfor også givet indsigt i, hvor meget tid parret har, som de kan rive ud af kalenderen til en oplevelse for 2. Her er det vigtigt at huske på et par praktiske detaljer, mange ofte glemmer:

 • Husk logistikken: Hvor langt væk ligger den oplevelse, som du vil sende parret ud på? Skal de køre langt eller måske ligefrem flyve eller sejle derhen?
 • Husk forberedelserne: Hvor meget tid skal de bruge på at pakke og forberede sig på oplevelsen? Sender oplevelsen f.eks. parret til et land, hvor der er særlige krav om vacciner, visum eller lignende?

 

Få det bedste grundlag for gode oplevelser for 2

Har du købt en oplevelsesgave til et par, som du selv er den ene del af, vil du naturligvis helst have, at oplevelsen bliver en succes – og at I får det ud af det, som du havde i tankerne, da du valgte gaven.

Det handler dels om at få clearet både jeres private og professionelle bagland, forberede jer på turen til oplevelsen og effektiv eliminere alt det, som kan stresse eller på anden måde ødelægge oplevelsen for jer.

Så alt efter jeres situation, kan du med fordel overveje:

 • Sørg for pasning af børn og kæledyr – Har I børn og/eller kæledyr, er det vigtigt at arrangere en pasning, som du og børnene eller kæledyrene stoler på. Overvej at planlægge pasningen med en person, som de kender godt og er trygge ved. F.eks. et nært familiemedlem som f.eks. børnenes bedsteforældre. Eller en god ven af huset, som er vilde med hunde, katte eller hvad kæledyr, I nu har. Det giver ro i sindet, mens I er væk.
 • Minimér arbejdsrelaterede forstyrrelser – For at undgå forstyrrelser fra arbejdet, er det en god idé at afslutte alle åbne arbejdsopgaver før jeres oplevelsestur. Informér jeres respektive arbejdspladser om, at I ikke vil være tilgængelige, slå Ikke-tilstede assistenten til på mailen, og lad arbejdstelefonerne blive hjemme. Er det den samme telefon, som I bruger privat, bør I aftale at sætte den på lydløs. Og finde nogle faste tidspunkter i løbet af oplevelsen, hvor I lægger tid ind til at tjekke mobil, mail og andre beskedkanaler. Så I føler, at I er på omgangshøjde med situationen, og ikke bliver stresset af det.
 • Planlæg turen derhen – Undersøg på forhånd, hvordan I bedst kommer til og fra jeres hjem og hen til oplevelsen. Planlægning af transporten kan spare jer for stress på dagen og sikre, at I ankommer og forlader stedet med ro i sindet. Tjek trafikforholdene, hvis I kører selv, eller undersøg køreplaner på Rejseplanen for at få den hurtigste rejsetid med offentlige transportmidler.
 • Tjek op på bookingen – Senest dagen– og gerne ugen – før jeres oplevelse, er det en god idé at bekræfte eventuelle bookinger. Hvad enten det er restaurantbesøg, billetter til en event eller en forudbestemt aktivitet. Det minimerer risikoen for misforståelser og tekniske fejl. Har du booket et weekendophold med middag, kan det også være en god idé at tjekke op på, hvilke valgmuligheder I har for menuvalg. Samt om det er muligt at få taget hensyn til eventuelle allergier og intolerancer.
 • Pak senest dagen før – Indgår der en overnatning eller en længere køretur, så pak kufferter og bil dagen før. På den måde undgår I morgenstress, og følelsen af at komme hovedkulds ud ad døren. Og der er meget lavere risiko for at glemme noget.
 • Afstem forventningerne – Snak med din partner om hans eller hendes forventninger til dagen. Og fortæl om dine. Det hjælper med at sikre, at I begge har en fælles forståelse for, hvad I hver især ønsker at få ud af oplevelsen. Og er nogenlunde afklaret med, hvad I begge forventer jer af hele oplevelsen. Det kan også være en god mulighed for at udtrykke eventuelle bekymringer eller ønsker.

 

Er du klar til at finde oplevelser for 2

Nu skulle du gerne være klædt godt på til at finde de rigtige oplevelser for 2, som du ønsker at glæde med en spændende og velvalgt oplevelsesgave.

Med guiden ved din side, kan du nu gå i gang med at indkredse de former for oplevelsesgaver til par, der er relevante at se nærmere på. For følger du guidens trin og overvejelser, ved du præcis, om det er et spaophold, mere romantiske oplevelser eller måske nogle vilde adrenalin-oplevelser, du skal sende parret ud på. Hvis de da ikke er mere til natur og de oplevelser, de kan få der.

Er du den visuelle type? Eller vil du bare gerne have overblik over, de valgmuligheder der er, inden for den slags oplevelser for 2, du er på jagt efter?

Så rul tilbage til toppen af siden, se det store udvalg af spændende oplevelsesgaver til par fra nogle af Danmarks mest seriøse og velrenommerede udbydere af oplevelsesgavekort.