Personaliserede produkter

Fotobøger, fotokalendere og krus og glas med gravering er personaliserede produkter som er perfekte personlige gaver til ham eller hende, du gerne vil give noget mere unikt og personligt. Se det store udvalg af gaveideer, du kan personalisere i oversigten nedenfor. Og læs guiden efter oversigten, hvis du gerne vil have hjælp til at finde frem til, hvilken gaveide der er den rigtige at personliggøre til den person, du vil begave.

Pris - slider
Pris - inputs
DKK
DKK
Glas med gravering

Aida Passion Connoisseur ølglas 2 stk 40 cl

Kortholder med indgravering

Kortholder læderlook med klap

Zippo lighter med gravering

Zippo High Polish Chrome

Glas med gravering

Aida Hvidvinsglas

Glas med gravering

Aida Jule glas Snemand

Glas med gravering

Aida Passion Connoisseur hvidvinsglas 2 stk

Glas med gravering

Aida Passion Connoisseur rødvinsglas til k...

Glas med gravering

Aida Passion Connoisseur vandglas 2 stk

Glas med gravering

Aida Passion Connoisseur vinglas til lyser...

Glas med gravering

Aida Rødvinsglas

Armbånd med indgravering

Alba Bracelet 1619 cm

Armbånd med indgravering

Alba Bracelet 1619 cm

Armbånd med indgravering

Alison Bracelet Blue, Silverplated

Armbånd med indgravering

Alison Bracelet Brown, Goldplated

Armbånd med indgravering

Alison Bracelet Grey, Silverplated

Armbånd med indgravering

Alison Bracelet Mint, Goldplated

Armbånd med indgravering

Alison Bracelet Rose, Goldplated

Armbånd med indgravering

Alison Bracelet Yellow, Goldplated

Armbånd med indgravering

BeSafe ID armbånd Grå

Armbånd med indgravering

BeSafe ID armbånd Rød

Armbånd med indgravering

BeSafe ID armbånd Sort

Armbånd med indgravering

BeSafe ID sort inkl. sort plade

Fotobøger

Blomstermagi - Bredformat

Fotobøger

Blomstermagi - Højformat

Fotobøger

Blomstermagi - Kvadratisk

Kortholder med indgravering

Cigaret-etui / Kortholder Stål

Armbånd med indgravering

Dahl Sølv armring 5 mm

Armbånd med indgravering

Dahl Sølv armring 6 mm

Armbånd med indgravering

Dahl Sølv forgyldt armring 5 mm

Armbånd med indgravering

Dahl Sølv forgyldt armring 6 mm

Fotobøger

Efterårets former - Bredformat

Fotobøger

Efterårets former - Højformat

Fotobøger

Efterårets former - Kvadratisk

Fotobøger

Eventyrlige Mønstre - Bredformat

Henter...

Guiden til at finde de rigtige personaliserede produkter at give i gave

Personaliserede produkter er en nem og enkelt måde at gøre noget hverdagsagtigt som f.eks. glas, krus og nøgleringe til en mere personlig gave ved enten at få påtrykt eller indgraveret modtagerens navn eller andre personlige detaljer. Eller skabt et personaliseret produkt som f.eks. en fotobog eller fotokalender.

Mulighederne for personaliserede produkter er mange. Faktisk så mange at den største udfordring oftest bliver at vælge, hvilket personaliseret produkt, der er den rigtige personlige gave til ham eller hende, du skal give noget til.

Er du den visuelle type, kan du rulle tilbage til oversigten ovenfor, og gennemse de mange personaliserede produkter. Og er du mere til at gå frem efter en tjekliste, kan du bare læse videre her:

 

Hvilke former for gaver kan du personalisere?

Blandt de mest almindelige former for personaliserede produkter, du kan vælge at bruge som personlige gaver til ham eller hende, finder du bl.a.:

 • Fotobøger: Lav en personlig fotobog med minder, oplevelser og særlige øjeblikke.
 • Fotokalendere: Skab en kalender med personlige billeder for hver måned, så modtageren kan nyde nye minder året rundt.
 • Glas med gravering: Få indgraveret navne, datoer eller særlige beskeder på vinglas, ølglas eller i 3D-graverede glasblokke for at tilføje et personligt touch.
 • Personlige krus med tryk: Design krus med personlige billeder, citater eller tegninger, der afspejler modtagerens personlighed eller interesser.
 • Personlige smykker: Halskæder, armbånd eller ringe med indgravering af navne, initialer eller vigtige datoer.
 • Personlig nøglering: Indgraveringer eller tryk på nøgleringe med personlige beskeder, navne eller andre personlige symboler som f.eks. stjernetegn giver modtageren en både praktisk og personlige gave til hverdagsbrug.
 • Pudebetræk: Tryk personlige billeder, tegninger eller tekst på pudebetræk til at dekorere hjemmet med.
 • Tøj med tryk: Skab personligt designet tøj som f.eks. t-shirts, hættetrøjer eller kasketter med særlige budskaber eller billeder.
 • Vægkunst: Fremstil personliggjort vægkunst som personlige plakater eller lærredstryk med billeder, citater eller kunstværker.
 • Telefoncovers: Design et unikt cover til modtagerens smartphone med personlige billeder eller tegninger, navn eller lignende.

 

Hvordan finder du de rigtige personaliserede gaver

Med så mange muligheder kan det være en fordel at gå systematisk frem, når du skal finde det rigtige personaliserede produkt at give som personlig gave til ham eller hende.

Stort udvalg af personaliserede produkter

Et bud på sådan en fremgangsmåde kunne f.eks. lyde sådan her:

 

Trin 1: Overvej modtagerens interesser

Start med at undersøge modtagerens hobbies, interesser og passioner. Er de for eksempel glade for fotografi, kunst, musik eller sport? Og kan der være nogen af disse interesser, som har et værktøj eller noget tilbehør, der kan gøres personligt med en indgravering eller et påtryk?

F.eks. en schweitzerkniv til den aktive i naturen, et sæt personliggjorte krus til kaffeelskeren, eller en smart kalender- eller notesbog til ham eller hende, der er aktiv i en forening eller har mange aftaler.

 

Trin 2: Tænk over deres dagligdag

Overvej, hvad modtageren laver i hverdagen. Bruger de meget tid foran computeren, er de ofte ude i naturen, eller elsker de at tilbringe tid i køkkenet? Vælg en gave, der passer ind i deres daglige rutiner, og som gør hverdagen nemmere eller mere behagelig.

F.eks. et termokrus som kan hjælpe dem med at holde kaffen varm eller vandet koldt gennem en lang arbejdsdag. Eller en eksklusiv lædertaske med påtrykt navn til forretningsmanden eller -kvinden.

 

Trin 3: Vurder gavens formål

Tænk over, hvad du ønsker at opnå med gaven. Skal den minde om en særlig begivenhed, motivere, inspirere eller bare give modtageren et smil på læben? Dit mål med gaven kan påvirke, hvilket personaliseret produkt du vælger.

F.eks. kan du få plakater med sære talemåder inden for forskellige fagområder eller inden for forskellige dialekter. Eller skabe en helt unik plakat med de vendinger og sære udtryk, som modtageren tit anvender. Eller hvad med en fotokalender med billeder af børnebørnene til bedsteforældrene?

 

Trin 4: Overvej anledningen

Hvilken anledning skal gaven gives i? Er det en fødselsdag, et jubilæum, et bryllup, til jul eller måske i forbindelse med en afskedsfest? Så kan et personaliseret produkt, der kan minde dem om den pågældende anledning, eller feje deres indsats, være en god gaveide.

F.eks. en vase, en pokal eller en plakette. Eller et sæt champagneglas til brudeparret med deres navne indgraverede i.

 

Trin 5: Tænk på modtagerens stil

Overvej modtagerens personlige stil. Er de til det minimalistiske, farverige, klassiske eller noget helt fjerde? Deres stil bør afspejles i den personlige gave, du vælger.

Du kan få personaliserede produkter i mange forskellige materialer, farver, udformninger og design. Så på den måde kan du skræddersy de personlige gaver, du giver, så de passer præcis til den stil, modtageren holder af. Eller de signaler, han eller hun ønsker at sende.

 

Trin 6: Budgetovervejelser

Det kan også være en god ide at afsætte et budget og et loft for, hvor meget du er villig til at give for gaven. Personaliserede produkter fås i mange forskellige prisniveauer. Og det er vigtigt at vælge noget, der passer ind i dit budget, uden at det ender med at virke som noget billigt bras, der ikke kan holde til modtagerens brug.

Hvordan personaliseringen af de enkelte gavetyper foretages, har også stor betydning for prisen. Jo flere manuelle procedurer og specialværktøjer, der er brug for, jo højere er prisen oftest. Dog er sådan noget som f.eks. indgravering blevet billigere i løbet af de senere år, fordi det i dag kan foretages på computerstyrede CNC-maskiner.

 

Trin 7: Undersøg muligheder for personalisering

Samtidig er der også nogle personaliserede produkter, som kan personliggøres på flere forskellige måder. F.eks. kan krus både personaliseres ved hjælp af indgravering og påtryk. Det sidste er væsentligt billigere, men kan gøre det umuligt at vaske kruset i opvaskemaskinen, fordi det får trykket til at falme.

Der findes også tit flere forskellige personaliseringsgrader. Noget kan du kun få påtrykt eller graveret et navn på. Andre ting kan personliggøres på mere opfattende måder, som f.eks. fotobøger og fotokalendere.

Tilmed kan graden af personalisering være forskellig fra leverandør til leverandør. Firmaer som sælger digitaltrykte personaliserede produkter, tilbyder f.eks. sjældent indgravering. Og gravørfirmaer tilbyder oftest ikke påtryk.

 

Trin 8: Tidshorisont

Hvor længe er der til du skal bruge din personaliserede gave? Påtryk, gravering og andre processer omkring personliggørelsen af gaven tager ofte længere tid at lave. Altså er det ikke en personlig gave, du skal vælge, hvis du skal bruge den i morgen.

Altså: Sørg for at bestille i god tid, så du er sikker på, at gaven ankommer, før du har brug for den. Særligt hvis producenten ikke bor eller har deres produktion rent fysisk her i landet, og leveringstiden derfor er længere.

 

Trin 9: Overvej indpakningen

Selv den bedste personlige gave kan gøres endnu mere spændende og mindeværdig, hvis du pakker den ind på en overraskende måde.

Så tænk over, hvordan du vil pakke gaven ind, så den måske ser ud til at være noget helt andet, end det modtageren regner med.

 

Trin 10: Hvordan gives gaven?

Det sidste trin er at give gaven. Gør øjeblikket specielt ved at vælge det rigtige tidspunkt og sted. Det viser hvor meget omtanke, du har lagt i at vælge den perfekte personaliserede gave.

Overvej også om du kan gøre overrækkelsen spektakulær på en eller anden måde. F.eks. ved at gøre den til en skattejagt – eller få den leveret til modtageren på en uventet måde. Mangler du ideer til det, får du et par stykker i næste afsnit.

 

5 overraskende måder at give personaliserede gaver på

En ting er at vælge et personaliseret produkt som gave. Noget helt andet er at give gaven på en måde, som gør det til en oplevelse i sig selv.

Overvej f.eks. at give den personlige gave som:

 • En skattejagt: Organisér en lille skattejagt, hvor hver post indeholder et spor eller en genstand, der leder modtageren frem til den endelige personlige gave.
 • En virtuel overraskelse: Skab en personlig video eller digitalt fotoalbum, hvor venner og familie kan bidrage med personlige hilsener. Afslut videoen med afsløringen af den personlige gave. Og tilpas det med leveringstidspunktet, hvis du ikke selv kan være til stede.
 • Et tilpasset eventyr: Skriv en kort fortælling eller et eventyr, hvor modtageren er hovedpersonen, og integrér gaven som en del af fortællingen. Gaven bliver afsløret i slutningen af historien, som du kan læse højt for modtageren.
 • En gådefuld pakke: Pak gaven ind på en måde, der ikke afslører, hvad det er. Eller indeholder et overraskelsesmoment i sig selv. For eksempel, pak en lille indgraveret nøglering ind i en stor kasse fyldt med balloner. Netop den ballon, som har nøgleringen vedhæftet, er fyldt med helium, så gaven stiger op, når modtageren lukker pakken op. Det tilføjer et element af mystik og sjov til gaveoverrækkelsen. Men husk, at du ikke skal give gaven udendørs, hvis du bruger heliumballoner.
 • En overraskende levering: Klæd dig ud som en karakter, der passer til temaet for den personlige gave (som et postbud, en detektiv, eller en figur, som er kendt for at bruge den ting, du giver i gave), og levér gaven personligt med en lille optræden eller tale, der gør øjeblikket uforglemmeligt.

 

Så er det din tur til at finde det perfekte, personaliserede produkt at give i gave

Med denne guide håber vi at have inspireret dig til at finde det perfekte personaliserede produkt, du kan give i gave, som vil både glæde og overraske modtageren. Ved at tænke kreativt og tage højde for modtagerens unikke præferencer, kan du skabe en gave, der ikke alene er personlig, men også dybt meningsfuld. Husk, det er tanken og omtanken bag gaven, der tæller mest.

Nu da du er bevæbnet med en række ideer og strategier for at vælge og give den ideelle personaliserede gave, er det tid til at dykke ned i vores omfattende produktoversigt. Her finder du et bredt udvalg af personaliserede produkter, der passer til enhver anledning og enhver modtager.

Så uanset om du leder efter fotobøger, indgraverede smykker, krus med specialdesign eller noget helt fjerde, er det bare at scrolle tilbage til oversigten øverst på siden. Så finder du med garanti en personlig gave til ham eller hende, der vil blive værdsat i mange år fremover. Og samtidig bliver et varigt minde om din omsorg og kreativitet.