Kortholder med indgravering

Hvad giver du manden eller kvinden, der har alt? Hvorfor ikke give en stilfuld og elegant kortholder med indgravering. Det tilføjer et personligt element til et lille praktisk hjælpemiddel i hverdagen, så det bliver mere unikt. Se det store udvalg af kortholdere med mulighed for indgravering i oversigten nedenfor. Og læs guiden under oversigten, der viser dig, hvordan du finder både den rigtige kortholder og indgravering.

Pris - slider
Pris - inputs
DKK
DKK
Kortholder med indgravering

Kortholder læderlook med klap

Kortholder med indgravering

Cigaret-etui / Kortholder Stål

Kortholder med indgravering

Georg Jensen KONNO Kortholder

Kortholder med indgravering

Georg Jensen TO GO Kortholder

Kortholder med indgravering

Kortholder læderlook

Kortholder med indgravering

Kortholder med træ

Kortholder med indgravering

Kortholder pop-up Blå

Kortholder med indgravering

Kortholder pop-up Guld

Kortholder med indgravering

Kortholder pop-up sort

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 11

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 11 Pro

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 11 Pr...

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 12

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 12 Mini

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog Iphone 12 Pro

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog Iphone 12 Pr...

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 13

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 13 Mini

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 14 Plus

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 14 Pro

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 14 Pr...

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 7

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone 8

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone SE

Kortholder med indgravering

smartphoto Cover med tegnebog iPhone XS Max

Henter...

Den ultimative guide til kortholdere med indgravering

Det er ofte de små detaljer, der siger mest om en person. F.eks. hvordan de opbevarer deres visitkort, så de altid præsenterer sig skarpt og professionelt. Eller holder styr på og sikrer deres betalingskort med en kortholder, der umuliggør RFID-skimming.

Altså er en kortholder ikke bare en praktisk genstand. Det er et statement. For det er de små valg, der fortæller om folks stil, finesse og sans for at organisere sig. Ligesom det også afslører meget om, hvor meget de går op i at give et godt indtryk. Og beskytte dem selv mod svindlere.

Vælger du en kortholder med indgravering, bliver kortholderen endnu mere raffineret og giver endnu flere muligheder for at gøre den til et personligt statement. Det gør den indgraverede kortholder til en oplagt personlig gavemulighed til manden – eller kvinden – der har alt.

 

Fra visitkortholder til beskyttelse af betalingskort

Tidligere var en kortholder primært et redskab til at holde dine visitkort pæne og præsentable. Det var et vigtigt værktøj for forretningsfolk, der ønskede at give det bedste førstehåndsindtryk. For der var en vis elegance ved at trække en kortholder op af lommen, og give folk et pænt visitkort uden bukkede kanter eller knæk på.

Men som tiden er gået, og brugen af visitkort er stort set forsvundet, har kortholderen fået både en helt anden betydning og daglig anvendelse.

I dag handler det nemlig ikke om at holde styr på visitkort. I stedet er en kortholder blevet et instrument, som gør det muligt at holde styr dine betalingskort. Samtidig er behovet for sikkerhed mod skimming-svindlere blevet vigtigt. RFID-beskyttede kortholdere tilbyder denne sikkerhed ved at blokere for uønskede scanninger og dermed sikre modtagerens personlige oplysninger.

Udover sikkerhedsaspektet er det blevet vigtigt at have en kortholder, der tillader modtageren at organisere og nemt tilgå sine mange forskellige betalingskort. For de fleste – og særlig forretningsfolk – bærer i dag flere betalingskort på sig, som en kortholder hjælper med altid at holde organiseret og let tilgængelige.

Den moderne kortholder kombinerer dermed både funktionalitet og sikkerhed, hvilket gør den til en uundværlig følgesvend i hverdagen for de fleste af os.

Personlige kortholdere

 

Visitkort eller betalingskort: Overvejelserne er de samme

I denne guide dækker vi begge betydninger af kortholdere, fra den klassiske funktion til opbevaring af visitkort og til den moderne nødvendighed af at beskytte sine betalingskort mod skimming. For uanset om du er ude efter sikkerhed eller praktisk opbevaring, handler valget af en kortholder med indgravering primært om modtagerens stil, præferencer værdier, holdninger og daglige anvendelse.

Her tilføjer en indgravering et unikt præg, der gør kortholderen til mere end blot en praktisk genstand – den bliver det personlige statement, som vi talte om tidligere.

I løbet af guiden hjælper vi dig med at finde den kortholder med gravering som gave, der passer bedst til modtagerens stil og behov. Og giver dig nogle anderledes ideer til, hvordan en personlig indgravering kan gøre den valgte kortholder endnu mere unik og speciel. Samt hvordan du kan gøre overrækkelsen af gaven til noget særligt

 

Sådan finder du den perfekte kortholder med indgravering

Men hvad skal du undersøge og holde øje med, når du skal vælge en kortholder til indgravering – uanset om det er en kortholder til mænd eller kvinder. Det har vi 5 gode bud på:

 • Bestem formålet med kortholderen – Start med at afgøre, hvad hovedformålet med kortholderen skal være. Skal den bruges til visitkort, eller er det en kortholder til betalingskort, modtageren har brug for? Dette valg afgør både typen, det indvendige design og størrelsen på den kortholder, du skal lede efter.
 • Vurder modtagerens stil – Tjek modtagerens personlige stil ud. Er den klassisk og konservativ, eller mere moderne og trendbevidst? Eller måske casual og laid back. Det vil hjælpe med at vælge både materiale og design til kortholderen. Læder kan eksempelvis være ideelt til modtagere med en traditionel stil, mens metal eller kulfiber kan appellere mere til en person med en moderne æstetik. Eller et behov for at vise, at han eller hun er på omgangshøjde med de seneste tendenser.
 • Hvordan skal kortholderen bruges i hverdagen – Tænk over, hvor mange kort modtageren har brug for på en dag, hvis kortholderen skal indeholde visitkort. Eller hvor mange betalingskort vedkommende normalt bærer rundt på i deres hverdag. Dette vil påvirke valget af størrelsen på kortholderen. Overvej også, om der er særlige hensyn, der skal tages til de situationer og steder, hvor kortholderen skal bruges.
 • Kontroller sikkerhedsfunktionerne – Skal modtageren have en kortholder som skal indeholde betalingskort, er det vigtigt at sikre, at den har RFID-beskyttelse for at sikre modtagerens data mod skimming. Tjek produktbeskrivelsen nøje for at sikre, at denne funktion er inkluderet. Det viser samtidig modtageren, at du gerne vil sikre dem mod svindlere, og være med til at passe ekstra godt på deres penge.
 • Vælg en passende indgravering – Når du har fundet en kortholder, der passer til modtagerens behov og stil, er det tid til at gøre den personlig. En indgravering kan være alt fra modtagerens navn eller initialer til en dato eller et betydningsfuldt citat. Eller noget helt tredje. Hvad det kan være, kommer vi tilbage til lige om lidt.

 

Sådan finder du frem til, hvad der er det bedste valg af kortholder

For at du kan indsamle de nødvendige data, når du skal vælge en kortholder med gravering, kan du med fordel gå frem efter denne fremgangsmåde:

 1. Tjek modtagerens dagligdag – Start med at observere modtagerens daglige rutiner og adfærd. Notér dig, hvordan personen omgås sine nuværende kort og andet tilbehør, han eller hun har med sig. Bruger vedkommende for eksempel allerede en kortholder, eller har personen kortene løst i lommen? Eller ligger de i coveret til mobiltelefonen eller et tredje sted. Det kan give dig en indikation af, hvad der vil virke mest praktisk og blive værdsat af modtageren.
 2. Tjek den personlige stil – Kig på modtagerens generelle stil med hensyn til beklædning og valg af smykker og andre accessories. Er tøjet, smykkerne og tilbehøret klassisk, moderne, sporty eller nøje valgt, for at understrege en bestemt holdning eller tilgang til livet? Den slags vil ofte afspejle sig i valget af tilbehør som f.eks. en kortholder. Materialer som læder eller metal og farvevalg kan også være gode detaljer at få ramt rigtigt.
 3. Tjek modtagerens sociale medier – Sociale medier kan indeholde en guldgrube af information. Gennemse modtagerens profiler på deres fortrukne sociale netværk, og hold øje med opslag, der måske afslører præferencer for visse brands, materialer, stilarter eller design. Billeder fra dagligdagen, check-ins på steder eller billeder af tøj og det, som modtageren ellers omgiver sig med, kan give dig masser af input til de fem parametre ovenfor.
 4. Snak med venner og familie – Venner og familie kan ofte give en værdifuld indsigt i modtagerens præferencer og behov, som du måske ikke har lagt mærke til. Det kan også være, det giver dig vigtige detaljer, som du ikke kan umiddelbart kan se, ved at observere vedkommende eller stalke hans eller hendes sociale medier. Som f.eks. modtagerens holdning til praktiske gadgets eller tidligere kommentarer om tilbehør som f.eks. kortholdere.
 5. Stil diskrete spørgsmål til modtageren – Hvis det er muligt, kan du også prøve at lede samtalen ind på emner relateret til den slags tilbehør, du har i tankerne, når du taler med modtageren. Spørg indirekte om holdninger til smart tilbehør eller kommenter på en kortholder, du “overvejer at købe til dig selv”, for at få lokket modtagerens mening ud af ham eller hende. For den slags undersøgelser gøres selvfølgelig altid diskret for ikke at afsløre dine hensigter.
 6. Vurdér informationerne og træf dine valg – Når du har samlet alle informationer, er det tid til at sammenligne og vurdere, hvad der vil være det bedste valg. Vær opmærksom på modtagerens behov for funktionalitet kontra stil, og hvordan en kortholder kan komplementere vedkommendes livsstil og præferencer. Og spekulér også gerne i, hvad der kunne være en god indgravering.
   

Ved at følge disse trin sikrer du, at kortholderen ikke bare bliver en praktisk gave, men en personlig og værdsat overraskelse, der afspejler din dybe relation til og forståelse af modtagerens karakter, ønsker og behov.

 

Sådan skaber du en endnu mere personlig kortholder med den rigtige indgravering

På en kortholder med indgravering er graveringen med til at gøre en funktionel genstand til et mindeværdigt og endnu mere personligt stykke tilbehør til hverdagen.

Spørgsmålet er bare, hvad du skal vælge for en gravering til kortholderen. Det afhænger helt og holdent af modtagerens stil, livssyn og værdier. Samt oftest også brugssituationen. For så snart kortholderen er oppe af lommen, kan den og indgraveringen oftest se af dem, som står ved siden af modtageren.

Her er nogle kreative forslag til indgraveringer, der kan tilpasses modtagerens brug og personlige stil – lige fra det traditionelle til det overraskende.

 

Traditionelle indgraveringer

Af de mere traditionelle indgraveringer kan f.eks. nævnes:

 • Modtagerens fulde navn eller initialer
 • En vigtig dato, som f.eks. en fødselsdag eller et jubilæum
 • En simpel titel eller faglig betegnelse (f.eks. “Advokat”, “Designer”)

 

Inspirerende indgraveringer

Modtagerens holdninger eller levemåde kan også give inspiration til indgraveringer, som dels fortæller noget om den, der ejer kortholderen, og dels kan virke motiverende for ham eller hende i hverdagen. F.eks.:

 • Et kort livsmotto: “Mod til at være” eller “Lev, elsk, grin”
 • Et inspirerende citat: “Modstanden du kæmper i dag, giver dig styrken i morgen”
 • En opfordring: “Grib dagen” eller “Vær din egen lykkes smed”

 

Humoristiske indgraveringer

Det kan også være rart med et lille smil i hverdagen. Både for modtageren af kortholderen – og dem, som ser den. Her kan du f.eks. – alt efter hvilken type kortholder, du har valgt – lade dig inspirere af:

 • En sjov bemærkning: “Ikke dine penge, ikke dine problemer”
 • Et vittigt ordsprog: “Penge taler – men mine synger blues”
 • En mere frisk bemærkning: ”Skal jeg ændre dit liv?”

 

Overraskende indgraveringer

Du kan også vælge nogle lidt mere usædvanlige eller direkte kryptiske indgraveringer, som f.eks.:

 • Koordinater for et specielt sted, som betyder noget for modtageren
 • En kort, kryptisk besked, der kun giver mening for modtageren
 • En skjult besked, der kun ses, når kortholderen åbnes

 

Gode indgraveringer til den rejsende sælger

Er modtageren rejsende sælger, kan du f.eks. overveje en af disse friske indgraveringer til modtagerens visitkortholder:

 • “Sælger ikke produkter, kun succes”
 • “Altid klar til en god handel”
 • “Lad os gøre forretning sammen”
   

Ved at vælge en indgravering, der reflekterer modtagerens personlighed eller livsholdninger, gør du ikke bare kortholderen unik, men også ekstra værdifuld for modtageren. Og uanset hvilken type indgraveringer du vælger, kan den altid justeres og tilpasses yderligere til modtagerens stil, måde at tale på, humor og de specifikke funktioner som kortholderen har, uanset om det er til visitkort eller betalingskort.

Så tænk dig om, værd kreativ og søg eventuelt hjælp hos andre, som måske kender modtageren bedre end du selv gør.

 

Sådan overrækker du en kortholder med gravering på en overraskende måde

Indrømmet. En kortholder med indgravering er ikke ligefrem verdens største og dyreste gave. Men gør du en lille smule ekstra ud af overrækkelsen, kan du både øge værdien og gøre kortholderen til et varigt minde om en sjov, overraskende eller uventet lille begivenhed i hverdagen.

F.eks. kan du overveje at give kortholderen:

 • I en eksklusiv gaveæske – Skab en smuk gaveæske, som passer til modtagerens smag og stil. Indvendigt kan æsken f.eks. være foret med et lækkert stof eller andet materiale, der betyder noget særligt for modtageren. Når kortholderen ligger der så fint, bliver det både en visuel, taktil og mere overraskende oplevelse at åbne gaven.
 • Under en middag – Planlæg en middag på en favoritrestaurant eller hjemme med en fin middag. Gør kortholderen til en del af borddækningen, måske ved lægge den ved siden af modtagerens tallerken. Eller sæt den i en blomsterdekoration lige foran modtageren, så han eller hun ikke kan undgå at opdage den under måltidet.
 • Som en del af fejringen: Hvis kortholderen gives i forbindelse med en forfremmelse eller en anden professionel milepæl, kan du arrangere, at den bliver overrakt under et teammøde eller ved en lille ceremoni på arbejdspladsen. Det gør kortholderen til en offentlig anerkendelse af modtagerens præstation.
 • Ved at skjule den i hverdagen: Placér ubemærket kortholderen i en taske eller attachemappe, som modtageren bruger dagligt. Når personen åbner tasken næste gang, finder han eller hun overraskelsen, og får en uforglemmelig og uventet oplevelse. Som du helt sikkert hører om.
 • Sammen med en tilhørende gave: Hvis kortholderen er en del af en større gave, kan du lade kortholderen fungere som til-og-fra kort. Du kan også vælge at kombinere kortholderen med en gave, der komplementerer dens anvendelse. Som f.eks. en eksklusiv fyldepen eller en elegant notesbog. Overræk gaverne samlet i en flot pakke, hvor kortholderen fremstår som kronen på værket.
   

Ved at være lidt kreativ, når du skal overrække kortholderen som gave – eller som del af en gave – kan du skabe en uforglemmelig begivenhed, der styrker betydningen af din gave. Og giver den et mere eksklusiv og værdifuldt præg.

 

Er du klar til at finde både den perfekte kortholder og helt rigtige indgravering?

I denne guide har vi gennemgået alt fra valg af den rette kortholder, som matcher både stil og funktionelle behov til personlige indgraveringer, der gør den enkelte kortholder helt unik. Vi har også diskuteret hvordan du kan indsamle oplysninger om modtagerens præferencer. Og har givet kreative ideer til, hvordan du kan overraske modtageren, når du giver ham eller hende kortholderen.

Med de informationer og den viden du har indsamlet med guiden, skulle du gerne være klædt endnu bedre på til at rulle tilbage til oversigten øverst på siden og vælge én af de mange flotte og elegante kortholdere med mulighed for indgravering, som sælges af udvalgte danske webshops med gode kundeanmeldelser

Vælger du med omhu, skaber du en gave, der kan følge modtageren i mange år – og som hver eneste dag minder ham eller hende om, hvem der gav kortholderen til dem.